Бях студентка в Софийския университет Св. Климент Охридски, но съм приета

...
Бях студентка в Софийския университет Св. Климент Охридски, но съм приета
Коментари Харесай

Лъчезарната Таня е на път да сбъдне мечтата си - приеха я да учи Космическо инженерство

Бях студентка в Софийския университет " Св. Климент Охридски ", но съм призната да изучавам " Космическо инженерство " със специализация " Ракетни горива " във Флорида, Съединени американски щати. Там образованието е скъпо и се надявам български компании да ме поддържат, сподели за Българска телеграфна агенция Татяна Иванова, която мечтае да стане първата българска жена космонавт.

Тя взе участие във второто издание на детския теоретичен фестивал " Ало Космос! Говори България ", който се провежда през днешния ден в " София тех парк ".

Атлантическият клуб и неговият президент Соломон Паси доста ме поддържат, сподели Татяна Иванова. Тя добави, че към този момент е дипломат на Атлантическия клуб в България и три месеца е пособия за организирането на фестивала " Ало Космос! Говори България ".

" Всеки космонавт би трябвало да има бакалавърска и магистърска степен, само че за мен - това, да си човек, е преди всичко. Юрий Гагарин е определен, тъй като е бил сияен и постоянно се е усмихвал. Трябва да си екипен състезател, да помагаш, да не се делиш от другите ", каза Татяна Иванова в отговор на въпроса какви качества би трябвало да има човек, с цел да стане космонавт.

Тя означи, че и да си океанолог, можеш да работиш в Космоса, тъй като космонавтите към този момент са хора с разнообразни специалности.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР